У Дубенському замку відкрили розважальну локацію для дітей

20 Квітня 2023, 17:53
У Дубенському замку відкрили розважальну локацію для дітей 1009
У Дубенському замку відкрили розважальну локацію для дітей

У Дубенському замку відкрили ігрову кімнату для дітей. Її мета подолати психологічні наслідки війни в ігровій формі. Усе дитяче дозвілля та майстер-класи для дубенчан та внутрішніх переселенців там проводитимуть безоплатно.

Про це повідомляє Рівненська обласна військова адміністрація.

Дитячий розважальний центр «Спільно. ЮНІСЕФ» – розгалужена система подібних дитячих кімнат в Україні. Її вдалося відкрити завдяки співпраці Рівненської ОВА та міжнародної організації ЮНІСЕФ. 

«Такі локації створюють в усіх містах, де є велика кількість внутрішніх переселенців. Це вже друга локація в Рівненській області. Перша, що знаходиться у місті Рівному, працює ще з початку року. Тут діти матимуть змогу погратися у колі однолітків, а їхні батьки зможуть отримати корисну інформацію. Дякуємо за посмішки на обличчях наших дітей», – розповіла начальниця управління культури і туризму Рівненської ОДА Любов Романюк.

 Провідний координатор ЮНІСЕФ з надзвичайних питань Мустафа Бен Мессауд зауважив, що організація переживає за майбутнє покоління України. Голова регіонального офісу ЮНІСЕФ у Львові Нінке Воппен додала, що основний акцент – увага на світовій підтримці українських дітей.

Читайте також: «В їх куточку дозволено все»: у Кисилині діти мають у церкві свій килим з іграшками

Читайте також: У Дубенському замку створили Асоціацію заповідників

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024