Державні архіви Волинської та Закарпатської областей підписали угоди про оцифрування

23 Жовтня 2023, 17:10
Державні архіви Волинської та Закарпатської областей підписали угоди про оцифрування 745
Державні архіви Волинської та Закарпатської областей підписали угоди про оцифрування

В приміщенні Державної архівної служби України відбулося підписання договорів про співробітництво з корпорацією FamilySearch International (США).

Про це повідомляє Державна архівна служба України.

Подія відбулася у понеділок, 23 жовтня за участі Голови Державної архівної служби Анатолія Хромова, першої заступниці Тетяни Шевченко, офіційного представника корпорації FamilySearch в Україні Олександра Січкаренка та директорів Державного архіву Волинської області Сергія Карасюка, Державного архіву Житомирської області Ігоря Слобожана, Державного архіву Закарпатської області Михайла Місюка.

З дати вчинення Державною архівною службою України Меморандуму про співробітництво з корпорацією FamilySearch International (США) підписали вже 20 договорів з державними архівами України, що передбачають оцифрування документів генеалогічного характеру.

Організаційний супровід підписання забезпечили працівники управління комунікацій Укрдержархіву.

Читайте також: Документальну спадщину «Бабин Яр» включили до реєстру ЮНЕСКО

Довідково: 

2 червня 2020 року Голова Укрдержархіву Анатолій Хромов підписав Меморандум про співробітництво між Державною архівною службою України та корпорацією FamilySearch International (США), метою якого є оцифрування документів Національного архівного фонду України генеалогічного характеру та створення фонду користування на такі документи.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024