Посольство продовжує втілювати ініціативу Олени Зеленської щодо запуску аудіогідів українською мовою у Фінляндії

18 Липня 2023, 14:39
Екскурсійний катер у Гельсінки 300
Екскурсійний катер у Гельсінки

Створили аудіогід українською мовою для морської оглядової екскурсії «Історичний центр Гельсінкі».

Українське посольство продовжує втілювати ініціативу Першої леді України Олени Зеленської щодо запуску аудіогідів українською мовою у Фінляндії. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Embassy of Ukraine in the Republic of Finland and Iceland.

Посол України у Фінляндії Ольга Діброва відкрила другий аудіогід у країні – українською мовою тепер можна ознайомитися із найдавнішим постійним екскурсійним маршрутом столиці Фінляндії «Історичний центр Гельсінкі».

«Історичний центр Гельсінкі» – це найпопулярніша морська оглядова екскурсія, яка проводиться фінською компанією «Royal Line», що заснована у 1945 році. З борту екскурсійного катера можна ознайомитися з історією Фінляндії та її столиці, оглянути найвідоміші архітектурні пам'ятки Гельсінкі, прилеглі острови та бухти.Приємним доповненням екскурсії стали численні прапори України, які майорять у центрі Гельсінкі на підтримку нашої держави.

Аудіогід українською мовою для морської оглядової екскурсії «Історичний центр Гельсінкі» діє через мобільний застосунок Reveel – Explore Destinations, втілений компанією «Royal Line» та екскурсійною платформою Reveel.guide.

Програма розроблена на основі унікальних систем штучного інтелекту, крім того, вона інклюзивна – дозволяє не лише почути, але і прочитати екскурсію українською.

Мобільний застосунок Reveel - Explore Destinations можна завантажити за посиланням.

Читайте також: У Нідерландах та Фінляндії запустили нові україномовні аудіогіди

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024