У Луцьку відбулася виставка моделей одягу «Від середньовіччя до сучасності»

28 Квітня 2023, 12:55
У Луцьку відбулася виставка моделей одягу «Від середньовіччя до сучасності» 1211
У Луцьку відбулася виставка моделей одягу «Від середньовіччя до сучасності»
У Волинській обласній бібліотеці для юнацтва відбулася виставка-показ моделей одягу Луцького центру професійно-технічної освіти «Від середньовіччя до сучасності».
 
Захід відбувся у четвер, 27 квітня. Про це Район.Історія повідомили організатори. Мета виставки – привернути увагу до важливості нашої культури та відродження традицій. 
 
На захід завітали старшокласники школи № 19 разом зі своїми наставниками, які мали змогу побачити не тільки показ середньовічної та сучасної моди, а й познайомились з реконструкторкою історичного одягу Надією Гопалюк та художницею історичних картин Оленою Звягінцевою.
 
 
Під час заходу прозвучали твори у виконанні учнів Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена. 
 
«Мелодію» Антоніна Дворжака виконала Ангеліна Шкуринська (викладачка Тетяна Здоровцова, концертмейстерка Галина Мельничук), «Фантазію» ре-мінор Філіпа Емануїл Баха – Діана Боярчук (викладачка Галина Мельничук). 
 
Під час презентації також прозвучав твір відомого українського композитора XVIII століття Максима Березовського «Ґраве», який представила Анна Паламарчук (викладка Світлана Тарадуда, концертмейстрка Данута Король).
 
На завершення заходу прозвучала «Пантоміма» Вольфганга Амадея Моцарта у виконанні дуету скрипалів.
 
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024