Заповідник «Стародавній Володимир» закликає розповісти родинні історії

24 Травня 2022, 11:25
Лукаш Шумський. Фото учасниці Віталіни Макарик 562
Лукаш Шумський. Фото учасниці Віталіни Макарик

Державний історико-культурний заповідник «Стародавній Володимир» розпочинає онлайн-презентацію «Український цвіт» та закликає усіх охочих розповісти родинні історії.

Про це повідомляє наукова співробітниця заповідника Орися Вознюк.

«Історія України унікальна та героїчна, так, як історія нашої великої української родини. Наш родовід не стерти, адже з покоління в покоління ми передаємо найцінніше – світлини. Старі, пожовтілі, потріскані і вицвілі... Минає сотня літ, і ми не знаємо, хто так лагідно посміхається до нас, або чиї очі застигли смутком, чия міцна рука тримає зброю, або по-батьківськи ніжно обнімає свого первістка. У цих світлинах – ціле покоління», – пише Орися Вознюк.
Умови дуже прості: вибрати одну чи декілька фотографій, написати кілька слів про своїх рідних. Наприклад, хто зображений на світлині, рік (якщо відомо), діяльність, особливі сторінки з життя та все, те, що ви б хотіли сказати про своїх предків.
 
Заповідник приймає світлини з усіх куточків України. Для участі варто відмітити в пості Орисю Вознюк та Державний історико-культурний заповідник «Стародавній Володимир» або ж написати Орисі Вознюк в особисті повідомлення. Кожному учаснику адміністрація дасть подарунок на історичну тематику міста.
 
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024