Камінь-Каширський: відбулися літні зустрічі в музеї

28 Серпня 2021, 18:00
Захід у Камені-Каширському 2996
Захід у Камені-Каширському

На зустрічі зібралися герої історичної фотографії, краєзнавці та любителі минувшини.

На днях у Камінь-Каширському краєзнавчому музеї відбувся започаткований торік літературно-просвітницький проєкт «Літні зустрічі в музеї». Про це інформує Камінь-Каширська міська громада.

На зустріч зібралися герої історичної фотографії, краєзнавці, любителі минувшини та зацікавлені мешканці міста. У музеї пахне історією, спогадами та щирістю.

Спочатку згадали тернистий шлях нашої держави до величного дня – відновлення Незалежності України, основні здобутки українського державотворення ХХ початку ХХІ століття. 

Потім перейшли до обговорення світлини, де зображена урочиста хода у нашому місті з нагоди освячення і підняття Прапора у Камені-Каширському на початку вересня 1991 року. 

Серед присутніх на фото – Василь Бондар з сином Андрієм, Сергій Мельничук з донькою Тетяною, Борис Заблоцький, Віктор Заїка, Дмитро Сидорчук, Ростислав Кухтей, Роман Шпарик, Іван Мисік, Іван Бельський. Дехто з учасників дійства, на жаль, уже пішов у засвіти.

На завершення директорка музею Наталія Пась привітала присутніх з Днем Незалежності, а вихованиця дитячої школи мистецтв Камінь-Каширської міської ради Катерина Карпік подарувала вокальну композицію «Моя Україна».

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024