Виготовили новий логотип Камінь-Каширського краєзнавчого музею

19 Травня 2020, 13:46
1303

З нагоди Міжнародного дня музеїв презентували новий логотип Камінь-Каширського краєзнавчого музею та рекламні матеріали: листівки й закладки для книжок.

Про це інформує Камінь-Каширський краєзнавчий музей.

Старий логотип музею втратив актуальність на фоні сучасного дизайну й стилю. «Ми прагнули створити новий логотип, котрий став би предметом впізнаваності музею та формування його іміджу», – розповідає директорка музею Наталія Пась.

«У результаті наш логотип – то текстовий символ, що презентує конкретну установу – Камінь-Каширський краєзнавчий музей. Він не ускладнений зайвими елементами, зрозумілий, дещо спрощений, але раціональний. Акцент зроблено на слові «музей», котре також найбільш виражене візуально. Перша літера слова стилізована під Дім муз (музей). Вживлення літери «Z»  англійської абетки створює модерний і, на наш погляд, креативний образ. Кольорова гама логотипу – поєднання сірого й білого кольорів, що створює легке візуальне сприйняття, виражає простоту, інтелект, стабільність і гармонію», – пояснює Наталія Пась. 

Логотип музею розроблений у співпраці з дизайнерами приватного підприємства «Золота стріла» з Луцька.

З новим логотипом уже запланували виготовити базовий набір сувенірної продукції  музею: кульки, ручки, візитівки, календарі тощо. Наразі вже є комплект листівок  та  закладки до книжок.

Нагадаємо: нещодавно створили логотип Любомльського краєзнавчого музею

Новий логотип музею
Новий логотип музею








 

Читайте також: 

У Камінь-Каширському краєзнавчому музеї зберігається двохсотлітній пом’яник

Камінь-Каширський народний краєзнавчий музей – історичне багатство громади

Які установи діяли на Камінь-Каширщині у міжвоєнні роки

Чотири директори Острозького краєзнавчого музею були солдатами Другої світової війни

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024