Працівники музеїв можуть долучитися до онлайн-воркшопів з подолання психологічних травм

10 Січня 2024, 16:31
Працівники музеїв можуть долучитися до онлайн-воркшопів з подолання психологічних травм 746
Працівники музеїв можуть долучитися до онлайн-воркшопів з подолання психологічних травм

З метою підтримки працівників музеїв, які стали свідками воєнних подій пропонують долучитися до серії онлайн-воркшопів, які проходитимуть із січня до червня 2024 року. 

Організовують воркшопи Fundacja OBMIN спільно з фахівцем у темі горя та втрати Ларисою Рибик, Міністерством культури та інформаційної політики та Посольством Німеччини у Варшаві. Про це повідомляє пресслужба МКІП.

Тематика заходів містить актуальні питання, як-от профілактика травми, реабілітація після травми, психологічна допомога в умовах війни та горя, вплив вторинної травматизації, зменшення впливу травматичних спогадів — «флешбеків».

Воркшопи проходитимуть кожного місяця з середини січня до кінця червня. 

Перша зустріч відбудеться 15 січня. Під час воркшопу учасники разом із фахівцями зроблять практичні вправи, спрямовані на подолання травми від війни. Зокрема, будуть вправи на знайомство із групою, на створення «рамок» для травматичного досвіду, а також мінілекція «Що таке травма війни?». 

Подальше проведення онлайн-воркшопів запланували на 12 лютого, 11 березня, 8 квітня, 5 травня, 3 червня. Для участі в заходах охочі мають заповнити реєстраційну форму, доступну за посиланням.

Читайте також: Через російську агресію в Україні постраждали 872 пам’ятки культурної спадщини

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024