Луцьк: у Музеї волинської ікони відкрилася виставка-продаж «В очікуванні Різдва»

17 Грудня 2023, 16:45
На виставці «В очікуванні Різдва» 548
На виставці «В очікуванні Різдва»

На виставці представлені творчі роботи новорічної та різдвяної тематики, які виконали викладачі, майстри виробничого навчання та учні Технічного фахового коледжу Луцького Національного технічного університету.

У Музеї волинської ікони відкрилася  виставка-продаж «В очікуванні Різдва» – повідомляють на фейсбук-сторінці цього закладу. 

Це спільний проєкт Музею та Технічного фахового коледжу Луцького Національного технічного університету. А експонуються роботи учнів викладачів і майстрів цього навчального закладу.

На відкритті виставки виступили директор Технічного фахового коледжу ЛНТУ Олег Герасимчук, заступник директора Департаменту культури Луцької міської ради Андрій Ломага, начальник управління реалізації політики зайнятості Волинського обласного центру зайнятості Оксана Меріда

Учасники заходу ознайомилися з проєктами логотипів Музею волинської ікони та малярськими й графічними роботами на тему: «Храми міста Луцька». 

Уперше продемонстровані домашні текстильні вироби, у яких використані орнаменти, що зібрала родина Косачів. Це викликало жваве обговорення, у якому взяли участь Тетяна Данилюк-Терещук, директорка музею Лесі Українки ВНУ, Ольга Бойко, завідувачка Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки

Також у музеї можна побачити та за бажанням придбати новорічні ексклюзивні сувеніри роботи майстрині Ольги Панової та ляльки-мотанки майстрині Наталії Бугай.

 

 

Читайте також: Чи будуть в українців додаткові вихідні на Різдво та Новий рік

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024