У Рівному оголосили конкурс на здобуття обласної премії за збереження та охорону нематеріальної культурної спадщини

21 Жовтня 2023, 09:38
Народний умілець. Фото ілюстративне 394
Народний умілець. Фото ілюстративне

Премія присуджується щорічно фольклористам, етнографам, дослідникам, науковцям і народним умільцям.

Рівненська обласна військова адміністрація оголосила прийом документів на здобуття у 2023 році обласної премії імені Ганни Леончук за збереження та охорону нематеріальної культурної спадщини. Про це повідомляють в управлінні культури й туризму Рівненської ОДА.

Премією щорічно нагороджують фольклористів, етнографів, дослідників, науковців, збирачів-ентузіастів, фольклорні колективи, окремих виконавців народних пісень і музики (вокалістів, інструменталістів), народних умільців, які своєю діяльністю сприяють виявленню, фіксації, збереженню та популяризації етнокультурної спадщини та регіональних особливостей українського народу.

Документи на претендентів можуть подати органи місцевого самоврядування, творчі спілки, обласні заклади культури і мистецтва, наукові установи, громадські організації мистецького спрямування. Братимуть документи також і у самовисуванців.

Завірені в установленому порядку документи необхідно подати до 30 жовтня 2023 року в управління культури й туризму Рівненської обласної державної адміністрації  або надіслати на електронну адресу [email protected].

Читайте такожРозкажіть про Україну: письменницький конкурс для вчителів

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024