Музей волинської ікони відзначає своє тридцятиріччя

19 Жовтня 2023, 14:32
У Музеї Волинської ікони 693
У Музеї Волинської ікони

З нагоди ювілейної річниці в музеї відбулась урочиста академія та пленарне засідання міжнародної наукової конференції «Волинська ікона: дослідження та реставрація».

Привітати музейників з ювілеєм прийшла заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк. Вона з приємністю відзначила, що в цей непростий час музей відновив свою роботу та привітала колектив закладу. Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

«Тридцять — це багато чи мало? Можна багато дискутувати. Як для установи, яка почала свій непростий шлях з моменту створення нашої держави — це визначна дата, це дата, якщо порівнювати з історією розвитку людини — найплідніший період, коли людина в розквіті сил та ідей, тому, я впевнена, що ваша річниця — це новий старт, який буде продовжуватись», – сказала вона.

До вітання долучилась і директорка департаменту культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів

Ірина Чебелюк також передала вітання від міського голови Ігоря Поліщука та вручила колективу Музею волинської ікони подяку Луцького міського голови, а Тетяна Гнатів для потреб музею та на майбутні заходи подарувала сертифікат на 5 тисяч гривень.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024