Представили нову очільницю Центрального державного аудіовізуального та електронного архіву України

01 Серпня 2023, 13:36
Тетяна Ємельянова та Анатолій Хромов 436
Тетяна Ємельянова та Анатолій Хромов

Новопризначена директорка розуміє важливість завдань сьогодення архіву та сподівається на підтримку колег і колективу.

1 серпня 2023 року голова Державної архівної служби України Анатолій Хромов представив директорку Центрального державного аудіовізуального та електронного архіву. Про це йдеться на фейсбук-сторінці установи.

Очолила архів Тетяна Ємельянова, котра офіційно до виконання обов’язків приступає цього ж дня. 

У своїй промові Анатолій Хромов зауважив, що в умовах агресивної війни росії проти України, Центральний державний аудіовізуальний та електронний архів має оперативно реагувати на динамічну зміну реалій сьогодення та виклики часу, пришвидшити цифровізацію функціональної складової діяльності архіву та забезпечити відбір, збереження та доступ до аудіовізуальних документальних свідчень, що правдиво відображають боротьбу українців за незалежність, державний суверенітет та територіальну цілісність.

Тетяна Ємельянова зауважила, що розуміє важливість цих завдань і сподівається на підтримку колег та колективу архіву.

Довідково: Тетяна Ємельянова здобула вищу освіту в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, кандидатка історичних наук. До призначення на цю посаду працювала в Центральному державному кінофотофоноархіві України ім. Г. С. Пшеничного, з квітня 2020 року була заступницею, а відтак першою заступницею голови Державної архівної служби України. Загалом має понад 25 років стажу роботи в архівній галузі.

Читайте також: Український мартиролог поповнився інформацією про 1988 репресованих осіб

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024