Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти організовує VІІІ Всеукраїнські косачівські педагогічні читання

02 Квітня 2023, 17:40
VІІІ Всеукраїнські косачівські педагогічні читання 1875
VІІІ Всеукраїнські косачівські педагогічні читання

Науково-педагогічних, наукових та педагогічних  працівників, керівників закладів освіти, краєзнавців, бібліотечні й музейних працівників запрошують взяти участь у традиційному заході, присвяченому освіті в родині Лесі Українки.

Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти 22 червня 2023 року організовує традиційні, уже VІІІ Всеукраїнські косачівські педагогічні читання «Освіта та виховання в родині Косачів. Педагогічне краєзнавство: стратегічні орієнтири сучасного освітнього процесу»  – анонсують на фейсбук-сторінці цього закладу.
 
До участі запрошуються, ідеться в анонсі,  науково-педагогічні, наукові та педагогічні працівники, керівники закладів освіти, краєзнавці, бібліотечні й музейні працівники.
 
До розгляду організатори пропонуються такі питання:
 
  • педагогічне краєзнавство: історія та перспективи розвитку;
  • Олена Пчілка: особистість, творчий шлях, доля;
  • Леся Українка й Олена Пчілка в контексті української та світової педагогічної думки та практики;
  • творче використання педагогами, бібліотечними і музейними працівниками життєвого та творчого шляху Олени Пчілки, Лесі Українки, членів родини Косачів-Драгоманових у навчанні та вихованні молодого покоління.
 
Читання проходитимуть в онлайн-режимі за допомогою сервісів Google.
 
Для участі в читаннях до 12 червня 2023 р. необхідно зареєструватися за покликанням https://forms.gle/rYERqdsjp3oUiU6d9 та надіслати на електронну адресу [email protected] текст статті або тез. Посилання на приєднання та програма читань будуть надіслані на електронні адреси учасників. Матеріали буде видано в електронному збірнику. Учасники отримають сертифікати.
 
Інформаційний лист тут: http://vippo.org.ua/view_news.php?id=3754
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024