У Здолбунівському краєзнавчому музеї з'явиться нова експозиція

20 Лютого 2023, 11:02
У Здолбунівському краєзнавчому музеї з'явиться нова експозиція 1469
У Здолбунівському краєзнавчому музеї з'явиться нова експозиція
У Здолбунівському краєзнавчому музеї реалізовують новий проєкт. Ще в грудні 2022 року команда музею разом з громадською організацією «About Uкраїна» написали заявку та виграли грант на створення «Мультикультурного простору Здолбунова». 
 
Про це повідомили на сторінці установи.
 
Завдяки цьому у музеї з'явиться нова експозицію в залі № 2. Її присвятили історії Здолбунова в мультикультурному контексті, тобто людям різних національностей, які проживали в нашому місті в кінці XIX – першій половині XX століть, і завдяки яким воно активно розвивалося і розбудовувалося.
 
«За два місяці з командою професіоналів музейної сфери, яким безмежно вдячні за підтримку, напрацювали концепт майбутньої зали та вже активно готуємось її облаштовувати. Тож зовсім скоро усе можна буде побачити в музеї!» – йдеться у дописі.
Проєкт «Мультикультурний простір Здолбунова» відбувається за підтримки проєкту «Мережа пам'яті - Netzwerk erinnerung», що реалізується у партнерстві StiftungDenkmal - FoundationMemorial, Ukrainian Center for Holocaust Studies, «Інша Освіта» за дружньої фінансової підтримки МЗС Німеччини.
 
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024