Їжа в історії та історіях: анонсували другу наукову конференцію, присвячену гастрономічним дослідженням

13 Серпня 2022, 17:00
Їжа в історії та історіях 1174
Їжа в історії та історіях

Гастрономічні студії в умовах війни та кулінарні практики українців.

 18 листопада 2022 року в Києві готують провести другу науково-практичну конференцію «Їжа в історії» – гастрономічні студії в умовах війни та кулінарні практики українців. Про це повідомляють на сайті їzhakultura.

Другу конференцію проводитимуть, ідеться в анонсі, щоб ознайомитися з напрацюваннями дослідників у сфері гастрономічних досліджень, окреслити проблеми, що спричинені військовим вторгненням росії в Україну та змінами у зв’язку з війною. 

Організаторам важливо не лише визначити нові вектори дослідницьких проєктів, озвучити нагальні питання й проблеми в методиках опису, збору матеріалів та їх аналізу, але й підтримати відчуття спільноти дослідників, які в умовах війни зберігають свою академічну ідентичність, а отже і здатність протистояти агресору. 

Цього року  визначили два важливі напрямки в роботі конференції:

  • презентація нових досліджень українських вчених;
  • реакція дослідників на зміни сьогоднішнього дня. 

Термін подачі заявки з темою виступу – до 15 жовтня 2022 року.

 

 

Коментар
Код блоку:
29/09/2022 Четвер
29.09.2022
28.09.2022