Марки з напрямком російського корабля продадуть на міжнародному аукціоні

09 Травня 2022, 16:00
ФОТО Укрпошта 820
ФОТО Укрпошта

Поштові марки з фразою українського військового Романа Грибова та його підписом продадуть на міжнародному аукціоні, а за виручені кошти придбають техніку й амуніцію для ЗСУ.

Про це повідомила Черкаська обласна рада.

«Роман Грибов, український військовий, який прославився на весь світ своєю відвагою, вказавши напрямок руху російському кораблеві, взяв участь у благодійній акції. Її влаштували депутати обласної ради.  

Фото Черкаської обласної ради
Фото Черкаської обласної ради

У межах акції земляк і хороший знайомий українського героя, депутат облради Вадим Гайович викупив тираж марок і конвертів «Укрпошти» із відомим російським кораблем. Наш захисник Роман Грибов їх підписав. Тепер ці марки продадуть на міжнародному аукціоні, а за виручені кошти придбають техніку й амуніцію для ЗСУ», — йдеться в повідомленні обласної ради.

Читайте також: Укрпошта видасть марку, яку намалювала дівчинка з Волині

Фото Черкаської обласної ради
Фото Черкаської обласної ради

Фото Черкаської обласної ради
Фото Черкаської обласної ради

Зазначається, Романа в обласній раді зустрів інший колишній політвязень Кремля Роман Сущенко, який сьогодні обіймає посаду першого заступника голови обласної ради.

«Добре розумію через що йому довелося пройти в російському полоні. Тож щиро бажаю мужньому героєві здоров'я і сил, аби в подальшому захищати нашу батьківщину, боротися за волю її народу. А ми зі свого боку підтримуватимемо. Разом до перемоги», — додав Сущенко.

Читайте такожАвторка нової поштової марки з Любомля розповіла про свою роботу

Фото Черкаської обласної ради
Фото Черкаської обласної ради

Також громадська організація «Рух ЧЕСНО» повідомляє, екземпляри марки «Русский военный корабль» з підписом Романа Грибова, мера Києва Віталія Кличка та очільника української дипломатії Дмитра Кулеби підуть з молотка на аукціоні у Польщі.

Фото з допису Руху ЧЕСНО
Фото з допису Руху ЧЕСНО

Зазначається, цей благодійний аукціон організовує одне із найбільших інтернет-видань Польщі Gazeta.pl та ukrayina.pl. Торги з марками — перший раунд аукціону, наступні лоти оголосять згодом.

«Війна безжальна: щодня українські військові, які охороняють наше мирне майбутнє, зазнають поранень. Військові медики надають їм професійну допомогу 24/7. Вони потребують сучасних швидких, щоб працювати на повну силу і безперервно. Ми купимо такий транспорт за гроші з аукціону», — кажуть у виданні.
Більше про аукціон дізнавайтеся за посиланням.
«Ми в Русі ЧЕСНО були раді долучитися до збору підписів у Києві. І бажаємо нашим польським колегам надвисоких ставок як щодо цього лота, так і щодо наступних», — йдеться в дописі.

Нагадаємо, у національному конкурсі на найкращу марку «Русский военный корабль, иди на х*й» переміг ескіз українського художника Бориса Гроха

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024