У Рівному презентували книжку «Рівне 1991-2021. 30 кроків до незалежності»

05 Січня 2022, 18:00
Книжка Олександра Харвата про Рівне 1104
Книжка Олександра Харвата про Рівне

На презентації книги автор запрошував до слова та дякував усім небайдужим збирачам історії та тим, хто допомогли випустити видання у світ.

Напередодні нового року в Рівному презентували книжку Олександра Харвата: «Рівне 1991-2021. 30 кроків до незалежності». Про це повідомляють на сайті Рівненської міської ради.

Заручившись підтримкою краєзнавців, фотографів, дослідників історії міста та кинувши клич усім охочим, хто володіє цікавими фотоархівами історії Рівного, ідеться в повідомленні, вийшло у світ чудове друковане видання на 300 сторінок про рівненську історію: люди, події, краєвиди, культурно-мистецьке, спортивне та політичне життя, преса, майдани.

На презентації книжки автор запрошував до слова та дякував усім небайдужим збирачам історії та тим, хто допомогли випустити видання у світ. Їхні імена написані в книзі великими літерами. Це, зокрема, літературний редактор Світлана Калько, краєзнавці Галина Данильчук, Алла Українець, Олександр Коташевський, журналісти Віталій Голубєв, фотографи Анатолій Похилюк, Леонід Латті, Дмитро Максимчук та багато інших. Хтось допоміг фотоматеріалами, хтось корисною науковою інформацією, а хтось просто вірою в ідею. 
 
Фінансово підтримало видання управління культури й туризму
 Рівненського міськвиконкому.
 
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024