Прикладники: влада і військові Зарічненщини вшанували Державний герб

17 Лютого 2021, 11:01
965

У селі Прикладники на перетині державного кордону з Республікою Білорусь на узбіччі дороги Р76 КПП Прикладники - ЗарічнеДубровиця установлений чотириметровий пам’ятний тризуб.

Знак з’явився на Зарічненщині 2019 року за ініціативи та підтримки ОК «Захід», ГО «Побратими», Рівненської ОДА, ДП «Зарічненське лісове господарство» та волонтера Ігоря Колба. Напередодні Дня Державного герба України, який відзначають 19 лютого, влада, представники державних установ і військові зустрілися в Прикладниках біля пам’ятного знака. Про це йдеться на сторінці Зарічненської селищної територіальної громади у фейсбуці.

Для вшанування державної символіки присутні, а це були селищний голова Зарічного Богдан Квачук, його заступниця Вікторія Ніколайчук, депутат Рівненської обласної ради Іван Калюта, начальник відділення цивільно-військового співробітництва штабу управління оперативного командування «Захід», підполковник Андрій Рисюк члени районної організації «Побратими», представники державних установ та місцевого самоврядування, поклали до пам’ятного знака квіти.

Читайте також: Житель Старої Миколаївки понад 70 років тому сховав тризуб в ікону


1




Читайте також: Історія церкви в селі Липне, де знайшли прапор УНР

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024