Архів новин за 23 Вересня 2021

18:09
Ця розповідь буде про тих княгинь, які вміли воювати та керувати, писати книги, робити чоловіків королями і…жили у Луцьку, зокрема!
17:09
Давно помітила – місця підбирають людей. Найлегше це побачити у старих замках і храмах – місцях, де накопичена енергія різних часів і які мають душу. Крилату і незнищенну, хоч іноді змучену і схожу на горище дзвінниці – ось пам’ять про щось.
16:09
У Рівненському обласному краєзнавчому музеї пройде щорічна історико-краєзнавча конференція «Нова та новітня історія Волині».
15:09
Закон «Про запобігання та протидію антисемітизму в Україні», який ухвалила Верховна Рада, вперше за роки незалежності України на державному рівні встановлює визначення антисемітизму.
14:09
Цікаві дослідження дубечненських учнів увійшли до збірки «Як працювати з радянським минулим на уроках історії», що видана Всеукраїнською асоціацією викладачів історії «Нова Доба».
13:09
У Горохові відбудеться третій відкритий Фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва пам’яті заслуженого працівника культури, композитора і поета Степана Кривенького.
11:09
В рамках проєкту «Іграшки Лесиного краю» в музеї села Княгинінок відтворили колекцію волинських керамічних іграшок.
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024