Архів новин за 27 Січня 2023

23:01
Відома рівненська майстриня та художниця Тетяна Мельник створила унікальну витинанку для арткластера «Острозької академії».
22:01
Відійшов у засвіти останній фронтовик Турійщини Петро Степанович Манилюк.
20:01
Предстоятель Православної церкви України, митрополит Епіфаній відвідав Константинополь, де зустрітися зі Вселенським патріархом Варфоломієм та очолив унікальне богослужіння в Патріаршому храмі святого Георгія на Фанарі (Стамбул, Туреччина).
19:01
У Вараші зустріли траурний кортеж і попрощалися із загиблим героєм Іваном Телюком.
19:01
Мешканці Ужгорода запалили й поклали лампадки до меморіального знаку біля колишньої синагоги, де для відправлення на смерть кілька десятиліть тому збирали тисячі мирних людей.
19:01
Нововолинська громада знов у скорботі. В останню путь провели вірного Сина України, мужнього воїна, мешканця села Гряди – Руслана Степасюка.
18:01
«Русофобія» — термін, яким агітпроп позначає усі дії, спрямовані на стримування російської агресії проти України.
18:01
З ініціативи Петра Калістратовича виготовили перший синьо-жовтий прапор та провели акцію з його пронесенням під час першотравневої демонстрації у Ківерцях.
18:01
На Турійщині у день народження вшанували загиблого на війні старосту села Соловичі Ярослава Кашубу.
17:01
Прикордонники Мукачівського загону провели в останню путь свого побратима, Мищака Андрія Миколайовича.
17:01
Рівнянин Тарас Бобровський, який захищає Україну, подарував картину свого авторства «Україна сьогодення. Голгофа» Музею Голодомору.
16:01
У Кафедральному Соборі Різдва Божої Матері відбувся Чин похорону та прощання з полеглим героєм Віталієм Курицею.
16:01
У мукачівському храмі «Зіслання Святого Духа» відбудеться Чин похорону та прощання з полеглим героєм Василем Богутом.
16:01
Державна архівна служба України запрошує до участі у конкурсі наукових праць, науково-методичних розробок та науково-інформаційних робіт з архівознавства, документознавства, археографії.
16:01
Перестало битися серце 39-річного військовослужбовця 238-го окремого дорожньо-комендантського батальйону Євгенія Новака із Вараша.
15:01
У Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту в мікрорайоні Вересневе, що в Луцьку, відбулося вшанування пам’яті розстріляних під час Другої світової війни євреїв.
15:01
На громадських слуханнях підтримали перейменування 5 вулиць в Ужгороді.
14:01
Представники влади і громадськості вшанували пам’ять молодих патріотів, що віддали своє життя за Україну у битві під Крутами.
14:01
Традиційно у Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту, 27 січня, у місті Дубно вшанували пам'ять загиблих людей, поклали квіти та запалили лампадки на місцях масових розстрілів громадян єврейської національності нацистськими окупантами на території міста
14:01
У Мукачеві вшановували пам'ять жертв Голокосту: шести мільйонів закатованих євреїв, сотні тисяч українців, ромів, поляків та представників інших національностей.
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024