Музей Голодомору розробив сімейний майстер-клас «Дерево життя»

25 Травня 2023, 18:15
Музей Голодомору розробив сімейний майстер-клас «Дерево життя» 741
Музей Голодомору розробив сімейний майстер-клас «Дерево життя»

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Музеї Голодомору презентують новий майстер-клас для дітей та батьків «Дерево життя».

Про це повідомили на сайті музею.

Під час заняття відвідувачі власноруч спробують створити дерево свого роду технікою вибійки. Це підштовхне дітей до дослідження історії своєї родини та історії України, спонукає зацікавитися родинними реліквіями та призабутими фото з сімейного альбому, про цінність яких діти, можливо, й не здогадуються.

Водночас учасники заняття познайомляться з традиційною українською символікою — деревом роду, різдвяним павуком та знайдуть їхнє зображення в інтер’єрах нашого музею.

Учасники побачать найцінніші експонати нашого музею — реліквії конкретних родин, які впродовж багатьох років зберігалися в сім’ях та передавалися з покоління в покоління. За кожним із них – цікава історія, спогади і люди, які оживають у цих спогадах.

Під час майстер-класу, усі відвідувачі отримають поради, як самостійно дослідити історію свого роду та посилання на корисні ресурси. Заняття орієнтоване на дітей 7—12 років та їхніх батьків.

Презентація майстер-класу «Дерево життя» відбудеться у четвер, 1 червня 2023 року. Початок о 15:00. У день першого проведення відвідування майстер-класу безкоштовне. Для участі потрібно зареєструватися за цим посиланням.

Нагадаємо, що раніше музей вже розробив інтерактивне заняття для школярів «Історія одного щоденника» та відеоекскурсію.

Читайте також: 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024