Архівісти України та Ізраїлю посилюватимуть співпрацю

25 Квітня 2023, 11:57
Меморіал Катастрофи та Героїзму Яд Вашем 668
Меморіал Катастрофи та Героїзму Яд Вашем

У процесі консультації учасники обговорили шляхи активізації та перспективи двостороннього співробітництва, а також організацію науково-практичного семінару для українських архівістів.

24 квітня відбулася онлайн-зустріч Голови Державної архівної служби України Анатолія Хромова з директором архіву Національного Меморіалу Катастрофи та Героїзму Яд Вашем Машею Поллак-Розенберг – повідомляють на фейсбук-сторінці Державної архівної служби України.
 
У процесі консультації учасники обговорили шляхи активізації та перспективи двостороннього співробітництва, а також організацію науково-практичного семінару для українських архівістів на базі Яд Вашем у 2023 році. На цьому етапі попередньо окреслили програму науково-практичного семінару, визначили приблизні дати та учасників.
 
Також, у продовження співпраці, за сприяння Укрдержархіву планується підписання угоди про співробітництво між Центральним державним аудіовізуальним та електронним архівом та Національним Меморіалом Катастрофи та Героїзму Яд Вашем (Держава Ізраїль).
 
Ця зустріч, ідеться в дописі, вкотре підтвердила бажання та зацікавленість обох сторін у посиленні співпраці та впровадженні нових спільних проєктів, зокрема з зацифрування документів Національного архівного фонду України.
 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024