У Луцьку ветеран служби цивільного захисту створив монументальне панно

16 Березня 2023, 14:41
Панно біля входу в будівлю ГУ ДСНС України у Волинській област 928
Панно біля входу в будівлю ГУ ДСНС України у Волинській област

Панно стало головною оздобою входу в будівлю ГУ ДСНС України у Волинській області.

У Луцьку в підрозділі ДСНС створене монументальне панно «Герої без зброї» – повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Автором і виконавцем роботи, ідеться в дописі,  став ветеран служби цивільного захисту Василь Шумик. Робота від початкових ескізів до нанесення малюнку на стіни й надання зображенню об’єму за допомогою декоративноо тинькування тривала понад місяць. За цей час у монохромних тонах на стіні у фоє «ожили» й застигли кадри з порятунку людей й боротьби зі стихіями. Панно стало головною оздобою входу в будівлю ГУ ДСНС України у Волинській області та Першого державного пожежно-рятувального загону.

Аналогів цій роботі у Волинському гарнізоні ДСНС немає. Проте інші художні творіння Василя Шумика, який віддавна обрав своїм хобі образотворче мистецтво, прикрашають стіни рідного підрозділу в місті Камені-Каширському. Крім того, він створив та втілив у життя художній розпис стін у храмі Ікони Неопалимої Купини, що розташований на території 25 державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька.
 
 
 
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
21.04.2024