Дубно: музейники навчаються надавати першу медичну допомогу

24 Січня 2023, 16:43
Музейників навчають надавати першу медичну допомогу 978
Музейників навчають надавати першу медичну допомогу

Систематичні інструктажі та тренінги рятувальників у Дубенському замку не лише закріплюють базові теоретичні знання з надання першої домедичної допомоги, але й навчають музейників, як правильно практично діяти в екстремальних ситуаціях.

Підтвердженням цьому стала чергова зустріч у стінах замку, під час якої його працівниця Ірина Касянчук бездоганно продемонструвала вправність накладання кровоспинного турнікета на руку уявному потерпілому – про це йдеться на фейсбук-сторінці Дубенського замку.
 
Черговий інструктаж від працівників ДСНС, зазначається в дописі, поглибив знання основ серцево-легеневої реанімації, ознайомив з практичним використанням автоматичного дефібрилятора, а також навчив діяти під час обструкції дихальних шляхів.
 
Актуальними є також правила техніки безпеки під час користування генераторами. Про них розповіли до найменших деталей, аби уникнути будь-яких ризиків у роботі з генерувальними  пристроями.
 
Музейники дякують за кваліфікований інструктаж начальнику караулу 5-ї ДПРЧ 4-го ДПРЗ ГУ ДСНС України в Рівненській області Миколі Твердохлібу та провідному інспектору відділу організації пожежно-профілактичних заходів та цивільного захисту Дубенського районного управління Сергію Капральчуку.
 
 
 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024