Представили директора Українського науково-дослідного інституту архівної справи та документознавства

18 Січня 2023, 15:43
Представили директора Українського науково-дослідного інституту архівної справи та документознавства 1341
Представили директора Українського науково-дослідного інституту архівної справи та документознавства
Голова Державної архівної служби України Анатолій Хромов представив директора Українського науково-дослідного інституту архівної справи та документознавства.
 
Директором інституту став Віталій Скальський. Офіційно до виконання обов’язків він приступає із 18 січня, повідомляє Державна архівна служба України.
 
Український науково-дослідний інститут архівної справи та документознавства – державна бюджетна установа в системі державних архівних установ України, що належить до сфери управління Укрдержархіву і яка здійснює наукове забезпечення формування та реалізації державної політики у сфері архівної справи, документознавства та діловодства.
 
Головним завданням інституту цьогоріч та у перспективі, незважаючи на війну росії проти України, є осучаснення наукових досліджень, наближення науково-методичного та інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності архівних установ до міжнародних стандартів у сфері архівної справи та діловодства.
 
Віталій Скальський здобув вищу освіту у Волинському державному університеті імені Лесі Українки у 2004 році, за спеціальністю історія та здобув кваліфікацію історика, викладача історії. Має науковий ступінь кандидата історичних наук.
 
До призначення на цю посаду працював помічником заступника Голови Українського інституту національної пам’яті, науковим співробітником Інституту історії України НАН України. Віталій Скальський також є постійним автором видання Район.Історія.
 
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024