У Луцьку з нагоди 65-річчя вшанували поетесу Ніну Горик

05 Листопада 2022, 09:15
"Вересове свято" в Луцькому педагогічному коледжі 1046
"Вересове свято" в Луцькому педагогічному коледжі

Опираючись на потужні два крила – літературу і педагогічну діяльність, ювілярка впевнено робила свою справу – творила і перетворювала світ.

Поетеса і педагогиня Ніна Горик пропрацювала в Луцькому педагогічному коледжі шістнадцять років. За цей час, щоразу віддаючи частиночку себе, своїх знань і умінь, свого душевного мистецького і професійного запалу і неспокою, фахово підготувала не одне покоління майбутніх педагогів – ідеться на фейсбук-сторінці цього навчального закладу.

Опираючись усі ці роки на потужних два крила – літературу і педагогічну діяльність, зазначається в дописі, вона ніколи надміру не афішувала власні життєві уподобання та пріоритети, а просто впевнено робила свою справу – творила і перетворювала світ, щоразу закохуючи в Слово і посвячуючи в тонкощі учительської професії все нових і нових вихованців, ростила справжніх людей, здатних гідно продовжити славну династію сучасних педагогів. Саме про це, а ще про дитячі роки, родину, малу батьківщину, найближчих, призначення, нинішні воєнні рефлексії та багато іншого йшлось у сповідальних і пошанувальних виступах на творчому вечорі «Вересове сяйво» з нагоди 65-ліття мисткині слова і педагога Ніни Горик, який відбувся в рамках традиційного тижня факультету початкової освіти та фізичної культури. 

Теплі подячні слова про ювілярку мовили заступниця директора з виховної роботи Тетяна Оксенчук, деканеса факультету дошкільної освіти та музичного мистецтва Наталія Іванова, очільниця Волинського обласного осередку НСПУ Ольга Ляснюк, колишня вихованка Марія Поліщук, а кулуарно – друзі, колеги та вдячне студентство. Але найбільше на зорганізованій кафедрою філології в співпраці з цикловою комісією словесних дисциплін творчій імпрезі звучало поезії в авторському та студентському виконанні, інкрустованої пісенними номерами на слова поетеси, подарованими винуватиці свята вихованцями викладачів Михайла Дудая і Надії Павлюк

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром