У Володимирі презентували картини та поштівки художниці Надії Яцини

16 Вересня 2022, 13:37
У Володимирі презентували картини та поштівки художниці Надії Яцини 647
У Володимирі презентували картини та поштівки художниці Надії Яцини
Адміністрація Державного історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир» та народний аматорський театр-студія «Різнобарв'я» провели презентацію картин та поштівок художниці Надії Яцини.
 
Про це повідомили на сторінці заповідника в фейсбуці.
«Цей проект ми леліяли два роки і ніяк не могли показати цю красу людям. Спочатку – карантин, а зараз війна! Ми вдячні нашим захисникам за те, що сьогодні змогли втілили свій проект у життя», – йдеться у дописі.
Усі вилучені кошти від продажу листівок з автографом художниці, картину, та печиво, яке спекла художниця Надія Яцина, на якому зображені найвизначніші пам’ятки міста продали на благодійному аукціоні на підтримку ЗСУ.  Під час заходу вдалося зібрати 4450 гривень.
 
Як повідомляє адміністрація заповідника, кошти передали волонтерці Ользі Жигуновій. Вони підуть на потреби 39-го окремого зенітно-ракетного полку, який дислокується у Володимирі.
 
«Віримо в нашу перемогу! Дякуємо, нашим захисникам, які цілодобово, без вихідних, і в дощ, і спеку захищають нашу рідну Україну від російської навали, того одвічного ворога. Все, що нам залишається – це підтримувати їх, збирати кошти і купляти все те, що їм необхідно», – йдеться у дописі.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024