На Любешівщині вшанували земляків-Героїв

30 Серпня 2022, 12:02
Квіти на могилу Івана Бубала покладає заступник селищного голови Володимир Сергійчук 506
Квіти на могилу Івана Бубала покладає заступник селищного голови Володимир Сергійчук

На знак вшанування земляків-Героїв, які загинули у війні з російськими окупантами, керівництво Любешівської селищної ради, старости в селах поклали квіти на їхні могили.

Вшановували загиблих краян 29 серпня, у День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України – повідомляють на сайті громади.

Згадуючи героїчний подвиг наших захисників, їхню жертовність в ім’я вільної України, ідеться в повідомленні, пам’ятаймо, якою є ціна омріяної свободи, скільки поколінь борців за волю полягли в нерівних боях. Пам’ятаймо кожного Героя нашої громади, який віддав своє життя за свободу та територіальну цілісність України.

Вічна пам’ять  та шана тим, кого вже немає з нами, тим, кого забрала війна: Юрій Трохимук (Залаззя), Роман Корець (Люб'язь), Іван Пасевич (Залізниця), Валерій Швирид (Залізниця), Сергій Токар (Лобна), Іван Хрупчик і Владислав Оніщук  (Судче), Іван Бубало та Руслан Кузьмич (Любешів), Леонід Зімич (Лахвичі), Борис Марчик, Віктор Смокович (Великий Курінь), В'ячеслав Кирилюк (Зарудчі), Віталій Кругляк (Проходи).

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024