У Мукачеві відкрили виставку «Закарпаття і війна. Фотохроніки»

20 Серпня 2022, 12:07
Фотовиставка в Мукачеві 930
Фотовиставка в Мукачеві

На фотовиставці 50 світлин відомих закарпатських фоторепортерів та фотографів.

У Мукачівському Палаці культури й мистецтв відкрили фотовиставку «Закарпаття і війна. Фотохроніки». Про це 19 серпня повідомляє Мукачівська міська рада.

У виставці взяли участь представниця Ужгородського пресклубу Аня Семенюк, заступниця Мукачівського міського голови Юлія Тайпс та директор Палацу культури й мистецтв Юрій Чорій.

На фотовиставці представлені 50 світлин відомих закарпатських фоторепортерів та фотографів — Сергія ГудакаСергія ДенисенкаНаталії БоднарЯноша Немеша та Аттіли Федика, які з перших днів війни фіксують події в області.

Це виставка про те, йдеться в повідомленні,  як Закарпаття стало прихистком для сотень тисяч українців з інших регіонів, про область, яка зробила все можливе, щоб люди, які втікали від війни, змогли тут відчути мирне життя та нагадати собі, що воно повернеться і в їхні рідні міста. Як жило та живе Закарпаття, хто ці люди, які допомагають у тилу, події, які закарбовуються у пам'ять. Кордони, вокзали, волонтерство, допомога військовим, прихистки – все це на виставці, яка є фотопроєктом Ужгородського пресклубу.

 

 

Читайте також: У Мукачеві пройшов вечір з нагоди Дня Незалежності України «Вільні люди»

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024