У Здолбунівському краєзнавчому музеї відбудеться презентація арт-буку про Полісся

12 Серпня 2022, 10:00
У Здолбунівському краєзнавчому музеї відбудеться презентація арт-буку про Полісся 503
У Здолбунівському краєзнавчому музеї відбудеться презентація арт-буку про Полісся
У Здолбунові пройде презентація арт-буку та лекторіум про культуру Рівненського Полісся від Ірини Баковецької-Рачковської у підземеллі (колишній катівні НКВС) краєзнавчого музею.
 
Про це повідомили на сторінці музею в фейсбуці.
 
«Мій новий арт-бук з віршами та поліськими «родзинками» #ПОЛІССЯ_ЯК_ВСЕСВІТ має дві круті післямови від неймовірно талановитих та хороших українців, які присвятили своє життя і діяльність розвитку та промоції вітчизняної культури – Роман Коляда та Влада Литовченко. Я дуже вдячна за їхню велику увагу до мого мистецтва та високу оцінку моєї творчості», – розповіла авторка.
У культурному спадку цього регіону є багато цікавого, що поєднує сиву давнину наших предків із сучасним буттям жителів Рівненського Полісся. Є можливість долучитися до процесу охорони, збереження та популяризації нематеріальної культурної спадщини області, відвідавши благодійний мистецький захід.
 
Подія відбудеться у неділю, 14 серпня. Початок о 18:00. Організатори: Здолбунівський краєзнавчий музей, ГО «Народна творчість/Folk art», видавництво «Саміт – книга». Ціна: донат на мистецький простір музею.
 
 
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024