Музейники Волині у рамках навчального туру відвідали Польщу

04 Липня 2022, 14:16
Волиняни в Польщі на навчанні 1619
Волиняни в Польщі на навчанні

Навчальний тур організовувався з метою обміну досвідом та вивчення найкращих практик в експонуванні культурно-історичної спадщини.

У межах проєкту «Колорит прикордонного Полісся у житті та творчості Й.І. Крашевського — відтворення сторінок спільної українсько-польської культурної спадщини» Програми транскордонного співробітництва Польща — Білорусь — Україна 2014-2020, який упроваджується за підтримки Європейського Союзу, відбувся навчальний тур волинян до Республіки Польщі – повідомляють на фейсбук-сторінці цієї спільноти.
 
Учасниками дводенного туру, зазначається в повідомленні,  стали очільники та працівники волинських музеїв, представники відділів культури місцевих громад, культурних та туристичних організацій. Навчальний тур організовувався з метою обміну досвідом та вивчення найкращих практик в експонуванні культурно-історичної спадщини.
 
Делегація відвідала Музей Ю.І. Крашевського в Романові, де ознайомилася з його роботою, фінансуванням та досвідом виставкової діяльності на регіональному та національному рівнях.
 
Також для українських та польських учасників був проведений тренінг щодо сучасних тенденцій промоції та розвитку туристичного потенціалу.
 
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024