Співпраця та гумвантаж: Олику відвідав князь Мацей Радзивілл

24 Червня 2022, 09:15
Князь Мацей Радзивілл на руїнах Олицького замку ФОТО 560
Князь Мацей Радзивілл на руїнах Олицького замку

В селище Олика однойменної громади завітав Мацей Радзивілл разом з Ігнацієм Дембіцькі. Його Величність князь Мацей Радзивілл – прямий нащадок німецької гілки Радзивіллів. 

Зустріч відбулася 21 червня, у вівторок. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Олицької селищної ради.

Мацей Радзивілл нині мешкає у Польщі. Його родовід бере свій початок від Миколая Чорного – будівничого замку в Олиці. Родинні зв’язки дружини Мацея Радзивілла мають прямі стосунки з останнім володарем Олики – Янушем Радзивіллом.

Під час зустрічі у Небурові (Польща) 21 травня 2022 року погодили, що князь Мацей в недалекому майбутньому відвідає Олику. Під час цієї зустрічі обговорили робочі питання, перспективу розвитку громади та співпрацю з міжнародними організаціями. Також доставили гуманітарний вантаж.

«Висловлюємо слова щирої вдячності Фонду «Три труби» та пану Мацею Радзивіллу. Це друге надання гуманітарної допомоги для  вимушених переселенців, які перебувають на території нашої громади та формуванню вантажів для наших захисників, які перебувають на передовій лінії! Дякуємо за турботу, підтримку та Ваші щирі і чуйні серця. Також окремо висловлюємо слова вдячності пану Ігнацію  та його сім'ї за доставлену допомогу до Олики», – йдеться у дописі селищної ради.

Читайте також: Олицький депутат прозвітував про зроблену роботу на благо ЗСУ

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024