У громаді на Волині попрощалася з головою ГО «Варта порядку» Тарасом Піварчуком

27 Травня 2022, 17:05
Тарас Піварчук 1965
Тарас Піварчук

Українського воїна, голову ГО «Варта порядку Павлівщини» Тараса Піварчука, який загинув у боях за Україну, провели в останню земну дорогу рідні, мешканці села, навколишніх сіл і громад, представники влади, духовенства, друзі, побратими.  

Подія відбулася 27 травня. Про це повідомляють на сайті Павлівської громади.

«Не лише тому, що він Герой, а й тому, що в пам’яті присутніх – добра, привітна, щира людина з відкритим серцем і душею... Не стало для мами сина, для дружини – чоловіка, для дітей - люблячого татуся, родини – близької людини, бо став Тарас у стрій Небесного легіону, залишивши тут, на землі, гірку скорботу», – йдеться у повідомленні.

На плечах військових вулицями рідного села пронесли Героя до місця його земного спочинку. На його честь під стінами рідної школи пролунав останній дзвінок. Вервечкою попрощалися люди із земляком. 

«Дякуємо Тарасу за велику ціну, котру він заплатив у цій жорстокій війні з російським агресором,- ціну власного життя. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким. Вічна пам‘ять про воїна Тараса  житиме у серцях, його ім’я залишиться назавжди на скрижалях історії», – додають односельчани.

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024