Допомогти татові та військовим: мешканка Нововолинська створила полотно «Борітеся – поборете»

24 Травня 2022, 18:00
Картина Анастасії Лаврентій 635
Картина Анастасії Лаврентій

Анастасія Лаврентій – юна мешканка Нововолинська, яка створила та продала патріотичне полотно «Борітеся – поборете», щоб допомогти військовим.

Про це пише Наше місто.

Вона здобуває професію графічного дизайнера  у Прикарпатському національному університеті. Дівчина створила патріотичне полотно, де в художній формі відтворила боротьбу нашого народу проти російських агресорів.

Через мережу Інстаграм студентка виставила картину на лотерею. Її придбали за 15 тисяч гривень. За ці кошти вона хотіла придбати генератор для Збройних Сил України.

У  волонтерському центрі «Волинь – Тил» були вражені ініціативою Насті, і цей пристрій вирішили дати безплатно. Проте, дівчина наполягла лишити кошти для інших потреб ЗСУ. 

«Я хотіла у такий спосіб підтримати свого тата Віктора Вікторовича. Він мав оплачувану роботу водія-експедитора, але з початком війни пішов добровольцем захищати Україну. Також допомогти його побратимам та Батьківщині. Це все, що я можу зробити зі своєю мамою Вікторією Володимирівною та молодшою сестричкою Анею», - ділиться Настя.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024