«Русскій воєнний корабль... ВСЬО!»: Укрпошта анонсувала продаж нової серії марок

19 Травня 2022, 15:37
Укрпошта 781
Укрпошта

У продаж надійде друга серія марок, присвячених затопленню «русского воєнного корабля» українськими військовими.

Про це повідомила пресслужба Укрпошти, — пише Економічна правда.

«23 травня, в День морської піхоти України, а також на 40 день після трагічної загибелі російського військового крейсеру «москва», Укрпошта випустить марку «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!», – повідомили у компанії.

Марка вийде накладом 5 млн примірників у двох номіналах: «Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Смерть ворогам!», F для відправлень по Україні та «Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Слава нації!» W для міжнародних відправлень. 

Вартість аркуша (3 марки та 3 купони) становитиме 69 грн та $4,5 відповідно.

Придбати марку можна буде у понад 1500 відділеннях Укрпошти, зокрема – у райцентрах. Щоб уникнути спекуляцій, на продаж марок введено ліміт: 2 блоки по 3 марки будь-якого номіналу одному покупцю.

Крім того, як зазначає Економічна правда, марки і мерч будуть представлені на п’яти онлайн-майданчиках, зокрема міжнародних. На всіх майданчиках буде реалізована можливість благодійних донатів на підтримку армії і тих, хто постраждав від воєнних дій.

Нагадаємо, що автором знаменитої фрази є український військовий Роман Грибов. 1 березня Укрпошта оголосила національний конкурс ілюстрацій на тему «Русский военный корабль, иди нах*й»У цьому конкурсі на найкращу марку «Русский военный корабль, иди на х*й» переміг ескіз українського художника Бориса Гроха

Читайте такожМарки з напрямком російського корабля продадуть на міжнародному аукціоні

Укрпошта
Укрпошта

Коментар
28/03/2024 Середа
27.03.2024
26.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром