У Нью-Йорку Світовий конгрес українців закликає бойкотувати 9 травня

06 Травня 2022, 13:12
Заклик до бойкоту 9 травня 1201
Заклик до бойкоту 9 травня

На найвідомішому майдані американського міста з’явився підсвічений заклик Світового конгресу українців до ганьби російського свята.

Нью-йоркський Таймс-сквер (найвідоміший майдан міста) засвітився закликом  ганьбити Росію та її «свято перемоги» – 9 травня. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Світового конгресу українців.

«У цей день російські окупанти святкуватимуть свій «День Перемоги» у зруйнованому Маріуполі над свіжими могилами невинних людей, паплюжачи пам'ять мільйонів загиблих українців у Другій світовій війні. Росіяни не мають права святкувати перемогу над нацизмом, коли вони самі чинять звірства такі ж жорстокі, як і ті, що вчиняли нацисти», – ідеться в дописі.

У зв'язку з цим Світовий конгрес українців закликає всю світову спільноту – від звичайних користувачів соцмереж до представників міжнародних організацій, інфлюенсерів та ЗМІ – підтримати кампанію, поширюючи інформацію про російські звірства в «День ганьби» росії у своїх соціальних мережах із закликом: «Ні перемозі гнобителів».

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024