У Володимирі готуються до проведення Дня Європи

04 Травня 2022, 10:42
У Володимирі готуються до проведення Дня Європи 416
У Володимирі готуються до проведення Дня Європи

У Володимирі відбулося підготовче засідання організаційного комітету щодо проведення у громаді заходів з нагоди Дня Європи.

На робочій зустрічі, яку провів заступник міського голови Андрій Гудим, були присутні начальник відділу культури та мистецтв Анатолій Сурмик, директорки туристично-інформаційного центру та культурно-мистецького центру Ірина Ковальчук і Оксана Спольська, начальник відділу міжнародної діяльності та туризму Катерина Підгурець та головний спеціаліст відділу Валерія Корнієнко, інформують на офіційному сайті громади.

Учасники зустрічі внесли пропозиції щодо можливих заходів, приурочених Дню Європи та обговорили формат святкування, який був би доречний в сучасних реаліях воєнного стану. 

Серед озвучених пропозицій – книжкові інсталяції, тематичні години та вікторини у закладах культури громади, художні виставки, фотозони, спортивні змагання, концертна програма, показ фільмів під відкритим небом на подвір'ї Домініканського монастиря, розважальні заходи для дітей. 

Проведення заходів, які не будуть масовими, а здебільшого локальними, попередньо узгоджуватимуться з військовою адміністрацією. Обов’язково будуть враховані заходи безпеки та наявність укриття поблизу.

 Детальніше усі пропозиції планують обговорити під час засідання оргкомітету у п’ятницю, 6 травня.  

Нагадаємо, цьогоріч День Європі припадає на 21 травня.

 Читайте також: У Володимирі планують перейменувати більше 30 вулиць

Коментар
28/03/2024 Середа
27.03.2024
26.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром