У Ковелі перейменують вулиці, пов'язані з росією

30 Квітня 2022, 09:00
Назви вулиць 804
Назви вулиць

Проведуть громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків на території Ковельської територіальної громади.

Ковельські вулиці, які мають назви, що пов'язані з росією – перейменують. Таке рішення прийняли на сесії Ковельської міської ради, яка відбулася 28 квітня. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Депутати проголосували за проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків на території Ковельської територіальної громади, які пов’язані з Росією. На цю процедуру відвели три місяці. Вона включає проведення засідання топонімічної комісії для визначення вулиць та провулків, які підлягають перейменуванню на території територіальної громади, та подання пропозицій з присвоєння нових назв.

Згодом пропозиції топонімічної комісії обговорять на громадських слуханнях. Остаточне рішення щодо перейменування вулиць прийме сесія міської ради.

Також депутати затвердили на засіданні Порядок розміщення зовнішньої реклами на території громади. Збільшиться розмір плати за користування місцями, що перебувають у комунальній власності. Документ увідповіднює змін, які відбулись у законодавстві. Рішення набуває чинності з 1 травня 2022 року.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром