Безпекова ситуація на Волині станом на ранок 14 квітня

14 Квітня 2022, 09:54
Юрій Погуляйко 1319
Юрій Погуляйко

В області все спокійно, а кордон під захистом військових. Це дозволяє забезпечувати повноцінну життєдіяльність області, виконувати завдання керівництва держави та уряду, а також допомагати постраждалим від бойових дій регіонам. 

Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Економіка області поступово відновлює потужності, втрачені з початку вторгнення. Відновили свою роботу великі підприємства в галузі машинобудування та металообробки. В повному обсязі працюють підприємства харчової промисловості – пекарні, виробники соусів та спецій, борошна та м’ясної продукції.

Ряд місцевих виробників борошна і м’ясних товарів та агровиробники виконують на сьогодні державні замовлення щодо формування продуктового резерву Волині та постачання продуктових наборів для регіонів, які постраждали внаслідок активних бойових дій.

Слід зауважити, що нестачі продуктів харчування та необхідних товарів в маркетах немає, адже через часткову втрату постачальників сфера переорієнтувалась на західноукраїнські логістичні хаби. 

На повну працюють й наші аграрії. Станом на 12 квітня посіяно майже 75 тисяч гектарів ярих зернових, а також горох, цукрові буряки, кукурудза та соняшник. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024