Сайту «Район.Історія» – два роки!

01 Квітня 2022, 13:02
Команда сайту «Район.Історія» 1405
Команда сайту «Район.Історія»

1 квітня 2020 року ми запустили видання про минуле нашого краю, яке стало майданчиком для дискусій та ресурсом, що підіймає непрості питання та пояснює складні явища.

Район. Історія став тоді 28 виданням, яке відкрилось у мережі гіперлокальних ЗМІ Район.in.ua. Уже за перший рік роботи сайт зібрав майже 200 тисяч читачів з усіх куточків світу. Нині бренд Район.in.ua працює у Волинській, Рівненській, Закарпатській і Львівській областях, але з початком вторгнення російських військ в Україну, географія охоплення територій нашими сайтами значно розширилася, зважаючи на актуальність інформації, що надходить із регіонів, де відбуваються бої з агресором, та інших арен важливих суспільно-політичних подій.

Не став винятком і Район. Історія, цінність публікацій якого в цей нелегкий для України час набуває особливого значення. Адже інформація історичної тематики – це не лише екскурс в минуле, це й ідеологічний   аспект – такий собі, можна сказати, каркас для формування свідомого громадянина своєї держави. Оскільки знання минулого свого краю відіграє велику роль для становлення людської особистості, виховання патріотизму, зрештою, і для розпізнання  ворогів держави та уміння вчасно й рішуче давати їм відсіч.

Недарма ж російські агресори, по-злодійському вдершись в Україну та заповзявшись  безжально вбивати її громадян, нищити інфраструктуру міст і сіл, як викінчені вандали, руйнують пам’ятники та історичні пам’ятки, особливо ті, в яких закладені український національний дух і пам'ять спротиву.

Ступаючи в третій рік свого існування, «Район.Історія» і надалі триматиметься заданого редакційною політикою курсу, доносячи для свого читача цікаві, унікальні, а головне, правдиві матеріали.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром