До Луцька з презентацією книги приїде Богдан Коломійчук

31 Січня 2022, 10:56
Богдан Коломійчук 1177
Богдан Коломійчук

У Луцьку запрошують на зустріч з письменником Богданом Коломійчуком та презентацію його найновішого роману — «300 миль на схід». 

Про це журналісти Район.Культура дізналися зі сторінки події у фейсбуці.

Книга є продовженням серії детективних історій про комісара Адама Вістовича – «Готель «Велика Пруссія» та «Експрес до Ґаліції». На гостей чекає захоплива розмова про історично-кримінальну літературу, еволюцію книжкових героїв та творчі плани за участі автора Богдана Коломійчука й модераторки Анни Єкименко-Поліщук.

Захід відбудеться 3 лютого у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олени Пчілки (вул. Шопена, 11). Початок о 18:30.

Вхід вільний.

Читайте також: «Книги як наркотик», – Юрій Андрухович в Рівному

«300 миль на схід» — новий історично-кримінальний роман Богдана Коломійчука. Відень, 1920 рік. В Австрії післявоєнна економічна та політична криза. Вулиці щоразу спалахують комуністичними демонстраціями. Директорові віденської поліції надходить повідомлення про те, що одночасно дві молоді держави, Польська Республіка і Радянська Росія вимагають видачі такого собі Адама Вістовича, оберкомісара, що походить з галицького Лемберґа. Чому скромний поліціянт зацікавив найвищі дипломатичні кола? Чи вдасться уникнути міжнародного конфлікту? І що врешті комісарові приготувала доля і буремний початок ХХ століття?

Афіша
Афіша

Довідково: Богдан Коломійчук — український письменник-белетрист, автор історико-авантюрних та детективних романів. У 2013 році видав дебютний історико-авантюрний роман «Людвисар. Ігри вельмож», що отримав Гран-прі конкурсу «Коронація слова 2013». Автор книг «Таємниця Єви», «В’язниця душ», «Небо над Віднем», «Моцарт із Лемберга», Готель «Велика Пруссія» та «Експрес до Ґаліції».

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024