У Рівному відбудеться фестиваль органної музики

14 Січня 2022, 18:00
У Рівному відбудеться фестиваль органної музики 1399
У Рівному відбудеться фестиваль органної музики

У Залі камерної та органної музики Рівненської обласної філармонії відбудеться відкриття XVIII Міжнародного органного фестивалю «Festival Organ Cathedral-2022». Цього року він триватиме упродовж 11 – 30 січня.

У програмі фестивалю – сім унікальних концертів від провідних музикантів України та Латвії. Про це повідомляє Рівненська обласна рада.

У вівторок, 11 січня фестиваль відкриватиме соліст Харківської обласної філармонії Станіслав Калінін, а на церемонії закриття виступатимуть органістка з Києва Ірина Харечко та академічний камерний оркестр обласної філармонії (диригент – Юрій Скрипник).

У програмі «Органного собору-2022» – концерт для малечі «Карнавал тварин» Каміль Сен-Санс, «Різдвяна феєрія. Від бароко до джазу», «Містика ХХ століття: Шнітке та Шостакович». Окрему концертну програму представить органістка Ілона Біргеле з Латвії.

Як розповіла директорка Рівненської обласної філармонії Елеонора Стеценко, поціновувачі органної музики можуть придбати квитки на концерти фестивалю через програму «є-Підтримка». Для цього потрібно зайти на сайт і обрати подію, яка цікавить.

З програмою «Органного собору-2022» також можна ознайомитися на Facebook-сторінці Рівненської обласної філармонії.

Читайте також: Поєднання історії та мистецтва: як звучав третій день арт-променаду в Луцьку

Читайте також: Старовинний орган олицького костелу розібрали на самогонні апарати

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром