У Володимирі військовослужбовців привітали з Днем Збройних Сил України

06 Грудня 2021, 18:00
У Володимирі військовослужбовців привітали з Днем Збройних Сил України 1082
У Володимирі військовослужбовців привітали з Днем Збройних Сил України

У Володимирі-Волинському на плацах військових частин 14-ї окремої механізованої бригади князя Романа Великого та 39-го зенітно-ракетного полку відбулися урочисті шикування.

Урочистості відбулися з нагоди Дня Збройних Сил України та 30-річчя від часу створення Збройних Сил України, інформують на офіційній сторінці громади у фейсбуці.

Міський голова разом Ігор Пальонка разом із керівниками району привітали військовослужбовців зі святом та за мужність, високий професіоналізм, вірність присязі, віддане служіння народу України та з нагоди свята – Дня Збройних Сил України вручив подяки та грошові премії кільком десяткам військовослужбовців.

У цей святковий день урочистості також відбулися в об’єднаному районному військовому комісаріаті. Очільник громади привітав працівників комісаріату зі святом і вручив подяки та грошові премії заступнику начальника з тероборони Віктору Зелінському, начальнику відділення рекрутингу та комплектування Валентину Корінєнку та головному спеціалісту відділення рекрутингу та комплектування Павлу Волкову.

Читайте також:  У приставці «Волинський» живе імперська ідеологічна система - київський історик

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром