Було б 50: на Рожищенщині організували вечір-спогад про учасника АТО Руслана Єлізар'єва

05 Грудня 2021, 12:07
Також організатори заходу відвідали маму Руслана Людмилу 824
Також організатори заходу відвідали маму Руслана Людмилу

Працівники будинку культури та бібліотеки села Сокіл Рожищенської громади організували та провели вечір-спогад «Я на світі прожив, наче спалах зорі на світанку», присвячений 50 річниці з дня народження жителя села Руслана Єлізар'єва, який помер у зоні АТО.

Захід організували в день народження солдата, 4 грудня. Про це розповіла на своїй фейсбук-сторінці директорка будинку культури Світлана Гончаревич.

«Минають години, дні, тижні, місяці, роки... Життя невблаганно летить вперед. Як довго ми можемо пам'ятати людей, які завершили свій земний шлях?  Місяць? Рік? Чи десять років?.. Пам'ять про людину житиме доти, доки її згадують», – йдеться у повідомленні.

У рамках заходу авторську поезію «Низький уклін тобі від нас, Руслане» продекламувала місцева поетка Надія Чумак

Також аудиторії представили фотоальбом-спогад про життя Руслана Єлізар'єва. Його оформила завідувачка бібліотеки Галина Ковальчук.

Також організатори та учасники заходу відвідали маму Руслана Людмилу та разом із дітьми солдата вшанували його поруч з могилою на місцевому кладовищі.

Солдата вшанували поруч з його могилою на місцевому кладовищі.
Солдата вшанували поруч з його могилою на місцевому кладовищі.

Солдата вшанували поруч з його могилою на місцевому кладовищі.
Солдата вшанували поруч з його могилою на місцевому кладовищі.

Довідково: Руслан Єлізар'єв народився в селі Сокіл Рожищенського району на Волині 4 грудня 1971 року. В АТО був радіотелефоністом 15-ої окремої понтонної роти. Помер 30 листопада 2015 року під час несення служби в районі села Приазовське, Мангуського району Донецької області. Похований у рідному селі.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024