Студентка Острозької академії перемогла в конкурсі наукових робіт на тему Революції Гідності

06 Листопада 2021, 18:00
Христина Семерин 1295
Христина Семерин

В Інформаційно-виставковому центрі Музею Майдану відбудеться церемонія нагородження переможців III Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт на тему Революції Гідності імені Сергія Кемського.

Про це повідомляють у пресцентрі Національного університету «Острозька академія».

Конкурс відбувається в межах проєкту «Відзнаки Героїв», який заснувала громадська організація «Родина Героїв “Небесної Сотні”» та реалізовує в тісній співпраці із громадськими інституціями.

Цьогоріч у конкурсі – рекордна кількість учасників. Організатори отримали 71 заявку з 16 регіонів України та 32 навчальних закладів. До трійки найкращих увійшли роботи студентів з Національного університету «Острозька академія», Національного університету «Львівська політехніка», Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Христина Семерин – одна з переможців конкурсу. Академічна дослідниця й аналітикиня культури й медіа, журналістка, експертка Українського культурного фонду та Українського інституту книги, редакторка видання «Геопоетичні студії». Входить в Українську асоціації юдаїки. З жовтня 2019 року навчається на Ph.D. програмі з української літератури.

Особливістю заявок на участь у «науковому змаганні» стала активна участь студентів із військових закладів вищої освіти. Теми, які досліджували студенти: правовий, міжнародний, культурологічний, релігійний аспекти Революції Гідності, Євромайдан у контексті попередніх українських революцій та інших протестних рухів у світі, біографії Героїв Небесної Сотні, дослідження впливу інформаційних технологій.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024