«Фронтера» змінюється на вимогу часу: організатори переносять дати фестивалю

19 Вересня 2021, 13:07
Команда Фронтери 1425
Команда Фронтери

IV Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера» змінює дату проведення. Тепер він відбуватиметься влітку. 

Фестиваль переносять з осені 2021 року на 10-12 червня 2022 року. Про це організатори повідомили на сторінці фестивалю у фейсбуці. 

Тепер щодругих вихідних червня команда «Фронтери» збиратиме книгоманів не лише у закритих приміщеннях, а й на цікавих локаціях просто неба. 

«Ми розуміємо, ця пандемія з нами надовго і є висока ймовірність, що карантинні обмеження знову паралізують культурне життя вже у жовтні-листопаді. Це, звісно, припущення, однак ми прагнемо наповнювати вас, наших авторів/авторок і всіх, дотичних фестивалю, магією мистецтва і єдності, а не тривогою за своє здоров’я й близьких», – йдеться у дописі.

Читайте також: Команда «Фронтери» створила відео про волинських чехів

Організатори кажуть, що сумнівалися й сперечалися, змінювали в планах формат і масштаби, шукали переваги онлайну чи гібридного формату, але знайшли відповідь.

«Фронтера змінюється на вимогу часу. Вона стане прекрасним літнім фестивалем, який щодругих вихідних червня буде збирати книгоманів не лише у закритих приміщеннях (бо це Волинь і жовтень), а й у затишних двориках нашого міста. Коли ми обіцяємо на три дні перетворити Луцьк на місто літератури, то вона повинна звучати звідусіль, стати частиною цього міста», – наголошують фронтерівці. 

Окрім нової дати фестивалю, команда «Фронтери» має у планах нові проєкти на 2022. Розповідають, що і сам фестиваль буде інакшим: з новими країнами, локаціями, темами. 
 
 
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром