Учитель з Волині працюватиме над створенням курсу уроків за європейським зразком

31 Серпня 2021, 13:53
Учитель з Володимира працюватиме над створенням курсу уроків за європейським зразком 765
Учитель з Володимира працюватиме над створенням курсу уроків за європейським зразком

Учасники проєкту «From teacher to coach» (Від учителя до тренера) 20 вчителів історії з чотирьох країн (України, Білорусі, Росії, Німеччини) розроблятимуть курс підвищення кваліфікації для освітян та освітянок. 

Серед учасників проєкту – вчитель з Володимира-Волинського Олександр Тарасюк  інформують на офіційному сайті громади.

Учитель Володимир Волинської загальноосвітньої І-ІІІ ступенів школи  №5 імені Анатолія Кореневського Олександр Тарасюк – один з п’яти українських вчителів, які будуть створювати нові уроки за європейським зразком.

Педагог долучиться до розробки курсу «From Teacher to Coach» та стане частиною міжнародної команди фахівців. Загалом 60 вчителів історії з різних областей України зголосилися взяти участь у цьому проєкті. Із загальної кількості претендентів на участь у проєкті, який передбачає розробку курсу підвищення кваліфікації для освітян, було відібрано 5 вчителів з України. Педагоги розроблять курс підвищення кваліфікації для освітян та освітянок. Тема – «Нищівна війна проти Радянського Союзу з точки зору «забутих» жертв націонал-соціалізму». 

Одним з результатів проєкту стане цифровий посібник, який складатиметься із  чотирьох модулів. У співпраці з місцевими НУО або державними центрами підвищення кваліфікації тренери(-ки) будуть викладати цей курс учителям історії області.

Читайте також: У МОЗ дали рекомендації, як у школах провести святкові заходи 1 вересня

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024