У Володимирі-Волинському урочистою ходою пронесли найбільший прапор громади

23 Серпня 2021, 15:10
Найбільший національний прапор нашої громади, завдовжки 30 метрів ФОТО 1743
Найбільший національний прапор нашої громади, завдовжки 30 метрів
У Володимирі-Волинському, у парку «Слов’янському», 23 серпня відбулись урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України.
 
На оновленому флагштоці підняли національний синьо-жовтий стяг. У заході взяли участь керівники міста та району, духовенство, військовослужбовці, членкині ВГО Союз Українок та громадськість, інформують на офіційній сторінці громади у фейсбуці.
 
  Дивлячись на те, як підіймається прапор на флагштоці, кожен з нас відчуває тремтіння у душі від гордості за нашу державу. Дуже приємно, що сьогоднішню подію розділяють ті, хто 22 квітня 1990 року уперше встановили на цьому місці державний прапор України, внісши таким чином і свій вклад у становлення незалежної України. У цей день синьо-жовтий стяг майорить не лише над Україною, а й над усім світом. Це символ, який об’єднує нашу країну від сходу до заходу і від півдня до півночі, гуртує українців та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини, – зазначив міський голова Ігор Пальонка у своєму вітальному слові.
За вагомий внесок у становлення української державності, сумлінну працю в ім’я незалежної України та з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України подякою міського голови відзначили: заступницю голови ВГО Союз Українок Віру Чайковську-Тарликову, членкинь ГО Союз Українок Ольгу Бліндер, Галину Микиту та Валентину Черенюк, голову міськрайонної організації товариства «Просвіта» Павла Глущука, членів Володимир-Волинської міськрайонної організації Народного Руху України Любов Кригер, Євгена Нагірного, Василя Рижука, Василя Сусіка, Володимира Тулупова та Олександра Шанюка.
 
З Днем Прапора привітали громадськість представники районної влади – голова Володимир-Волинської районної ради Віктор Хиць та очільник РДА Юрій Лобач. До вітального слова був запрошений і єпископ Володимир-Волинський і Турійський Матфей
 
Опісля учасники заходу вирушили урочистою ходою під звуки військового оркестру до площі Героїв, несучи в руках найбільший національний прапор нашої громади, завдовжки 30 метрів.
 
Зупинилась процесія для покладання квітів біля символічної могили «Борцям за волю України», а на центральній площі відбулось вшанування полеглих земляків у Другій світовій війні та у зоні проведення АТО/ООС.
 
 
 
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024