Рокинівський музей-скансен провів ребрендинг

20 Липня 2021, 18:00
Новий логотип музею-скансену в Рокинях 1978
Новий логотип музею-скансену в Рокинях
Музей історії сільського господарства Волині – скансен у Рокинях змінив свою символіку. Про це повідомили на офіційній сторінці музею. Логотип для музею створив директор дизайн-студії «Тенета», Василь Цапюк.
 
Основною метою створення нового логотипу є інформаційний привід для привернення уваги до музею. Також логотип є дуже яскравим та цікавим елементом для брендування сувенірної та рекламної продукції. Елементи, з яких складений логотип, легко прочитуються та створюють цілісну композицію, центром якої є млин.
 
Також важливим елементом логотипу є колос – символ хліборобства, життя, достатку. Наступним є козак, який має шаблю біля себе. Це символізує готовність захищати рідну землю. На небосхилі – сонце та місяць, що символізує закон єдності та боротьби протилежностей, який зумовлює постійний розвиток.
 
Присутні зображення хати та тополь. Поле з маками, як символ пролитої крові за рідну землю. Усі елементи виконані в стилістичній єдності та вписані в коло – як символ світла, активної енергії та циклічності життя.
 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024