У Вараші освятили меморіал загиблим захисникам

09 Липня 2021, 14:53
меморіал Героям Небесної Сотні у Вараші 2279
меморіал Героям Небесної Сотні у Вараші

Меморіальні плити з іменами загиблих учасників АТО/ООС та учасників війни в Афганістані, які були встановлені біля меморіалу Героям Небесної Сотні у Вараші, освятили 7 липня.

Про це інформують на сайті мерії.

Відкриття меморіальних знаків доручили голові ГО «Ветеранська спілка учасників АТО та захисників Вітчизни» Борису Біруку та голові Кузнецовської міської організації української спілки ветеранів Афганістану Петру Ширку.

Освятили знаки Преосвященний владика Йосафат (Говера), Екзарх Луцький УГКЦ, голова капеланства Луцького екзархату отець Микола, військовий капелан Микола Юрах, настоятель храму Архистратича Михаїла УГКЦ отець Михайло та капелан Рівненського батальйону Національної гвардії України отець Іван.

Участь у заході взяли учасників АТО/ООС, учасники війни в Афганістані, представники виконавчого комітету, Вараської міської ради та жителі громади.

Присутнім неодноразово наголошували про важливість встановлення пам’ятних знаків учасникам війн, а також про необхідність збереження пам’яті та історії українського народу.

Читайте також: У Володимирі вирішили, де встановлять пам’ятник героям АТО/ООС

Коментар
28/03/2024 Середа
27.03.2024
26.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром